search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:28
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ηλεία για τα μάτια μιας κοπέλας: Νεκρός 20χρονος -Τον πυροβόλησε πατέρας φίλου του

21.07.2016 06:53
Συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας - Κρούσμα κορωνοϊού σε αστυνομικό - Media

 

Σε τραγωδία κατέληξε ο διαπληκτισμός μεταξύ νεαρών, σε αυλή σπιτιού στο Σκουροχώρι Ηλείας, με θύμα έναν 20χρονο ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από τον πατέρα ενός εκ των εμπλεκομένων, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου είχε διακομισθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα μαζί με έναν 23χρονο πήγαν χθες τα μεσάνυχτα στο Σκουροχώρι, όπου συνάντησαν έναν 27χρονο και έναν 34χρονο στην αυλή του σπιτιού του 27χρονου.

Αμέσως μετά ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των τεσσάρων, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν. Τον διαπληκτισμό αντελήφθη ο 56χρονος πατέρας του 27χρονου, ο οποίος ζήτησε από τους νεαρούς να φύγουν από την αυλή του σπιτιού του, ενώ στη συνέχεια, ο 56χρονος φέρεται να πήρε μία καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και να πυροβόλησε μία φορά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονο στη θωρακική χώρα.

Ο 56χρονος δράστης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παλικάρι, αλλά προσπάθησε να πυροβολήσει για εκφοβισμό…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και πληροφορίες του ilialive.gr όλα συνέβησαν περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Το θύμα ακολούθησε έναν φίλο του στο σπίτι ενός άλλου νεαρού, λόγω μιας διαμάχης που υπήρχε για μία κοπέλα, όπως ανέφεραν και πρόσωπα που βρέθηκαν στιγμές μετά το κακό στο σημείο.

Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του τρίτου νεαρού και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Επάνω στην ένταση και την αναστάτωση βγήκε ο πατέρας του τρίτου παλικαριού να δει τι συμβαίνει.

Όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος του έχει έρθει στα χέρια με τους άλλους δύο, πήγε και πήρε την καραμπίνα – με σκοπό όπως φέρεται να υποστήριξε – να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη τη στιγμή ο γιος του δράστη και το θύμα ήταν στο ίδιο σημείο.

Όμως τα σκάγια από την καραμπίνα, βρήκαν τον 20χρονο – που είχε μεταβεί στο σημείο για να υποστηρίξει το φίλο του – στο στήθος.

Το παλικάρι κατέρρευσε αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο που δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Άμεσα τόσο από την οικογένεια του δράστη όσο και περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε εγχείριση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του. Όμως δεν άντεξε και υπέκυψε…

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27