search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Επίθεση δυο αντρών με μαχαίρια σε βάση της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας

21.07.2016 07:33
Επίθεση δυο αντρών με μαχαίρια σε βάση της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας  - Media

Αναζητούνται από την αστυνομία δυο δράστες που απείλησαν με μαχαίρι Βρετανό αεροπόρο έξω από βάση της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, από όπου απογειώνονται πολεμικά αεροσκάφη «Tornado», τα οποία χρησιμοποιούνται για τον βομβαρδισμό του Ισλαμικού Κράτους.

Η αεροπορική βάση «Μάρχαμ» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στην κομητεία Νόρφολκ της Αγγλίας, τέθηκε σε αποκλεισμό, με κανένα να μπορεί να βγει ή να μπει από την βάση αφού ένας υπηρεσιακός υπάλληλος προσσεγγίστηκε από τους δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, γύρω στις 3:30 την Τρίτη, ώρα Αγγλίας.

Η αστυνομία δεν αναφέρει αν το περιστατικό πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια αλλά μια πηγή δήλωσε στην «Sun» πως υπάρχει μια «αρκετά μεγάλη πιθανότητα» πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, προσθέτοντας πως το περιστατικό θα «μπορούσε να καταλήξει σε κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Ο αρχικός αποκλεισμός έχει αρθεί αλλά ένας μεγάλος δρόμος της περιοχής παραμένει αποκλεισμένος καθώς η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με ένα μαύρο Ford Galaxy.

O υπηρεσιακός υπάλληλος δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Στην συγκεκριμένη βάση υπάρχουν πολεμικά αεροσκάφη τύπου Tornado που πραγματοποιούν βομβιστικές επιδρομές κατά του ισλαμικού Κράτους στην Συρία από τον Δεκέμβρη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:42