search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Σύμβουλος του Τραμπ: Η Κλίντον πρέπει να «εκτελεστεί στο απόσπασμα»

21.07.2016 08:11
Σύμβουλος του Τραμπ: Η Κλίντον πρέπει να «εκτελεστεί στο απόσπασμα» - Media
 
«Φωτιά» στο προεκλογικό κλίμα στις ΗΠΑ ανάβει σύμβουλος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία της χώρας Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε ότι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον πρέπει «να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα».
 
Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αλ Μπαλνταζάρο, ο οποίος είναι σύμβουλος του Τραμπ για ζητήματα βετεράνων στρατιωτικών, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης το 2012, σημείωσε ότι ο ίδιος είναι βετεράνος και χαρακτήρισε την Κλίντον ως τη «Τζέιν Φόντα του Βιετνάμ», αναφερόμενος στην επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού το 1972 στο Ανόι.
 
Ο Μπαλνταζάρο υποστήριξε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ «πρέπει να ντρέπεται για τα ψέματα που είπε στις μητέρες των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη Βεγγάζη. Αδιαφόρησε για περισσότερα από 400 e-mail που ζητούσαν επιπλέον ασφάλεια. Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ».
 
Προσέθεσε, δε, χαρακτηριστικά ότι «η όλη υπόθεση με αηδιάζει. Η Χίλαρι Κλίντον θα πρέπει να οδηγηθεί στο απόσπασμα και να εκτελεστεί για προδοσία». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν σοβαρολογεί, επέμεινε στη θέση του ενώ η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ ενημερώθηκε για τις δηλώσεις και ανακοίνωσε ότι «θα προχωρήσει στην κατάλληλη έρευνα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00