search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:03
MENU CLOSE

Σύγκρουση Φώφης με Τσίπρα και Καμμένο στο παρά πέντε της ψηφοφορίας (Video)

21.07.2016 21:46
Σύγκρουση Φώφης με Τσίπρα και Καμμένο στο παρά πέντε της ψηφοφορίας (Video) - Media

 

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στην επίθεση που της εξαπέλυσε νωρίτερα στην ομιλία του ο πρωθυπουργός που υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζοντας την απλή αναλογική διαπράττει ιστορικό ατόπημα»

Η κόντρα ξέσπασε  στο παρά πέντε της έναρξης της ονομαστικής ψηφοφορίας για το εκλογικό νομοσχέδιο.

Η κυρία Γεννήματα κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για αναξιοπιστία υποστηρίζοντας ότι κάνει επιλεκτικές διαρροές από το περιεχόμενο των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών.

«Είστε πρωθυπουργός που εκλέχθηκε δύο φορές με μπόνους», ανέφερε σε άλλο σημείο για να υπογραμμίσει ότι το νομοσχέδιο εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

«Εμείς είμαστε Κεντροαριστερά, εσείς τι είστε που κυβερνάτε με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ; Όταν απευθυνθείτε στο κόμμα μας να είστε πιο προσεκτικός. Δεν έχετε καμία αξιοπιστία και κανένα κύρος», συνέχισε η ίδια για να προσθέσει «Δεν σας ενδιέφερε ποτέ η απλή αναλογική και η συνεννόηση. Επιλέξατε δυο φορές για συνεργάτη σας κόμμα της δεξιάς».

Οι αναφορές τις κυρίας Γεννηματά προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών των ΑΝΕΛ με τον κ. Δημήτρη Καμμένο να σχολιάζει «ε όχι κυρία Γεννηματά να ακούμε αυτά τα πράγματα από εσάς, σήμερα που φοράτε και κόκκινα»!

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας σημείωσε «στην πολιτική σταδιοδρομία των ηγετών δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξουν την ηγετική στόφα και τις ικανότητες. Σήμερα χάσατε την ευκαιρία. Είστε ουραγός όχι μόνο του Μητσοτάκη αλλά και άλλων επιδιώξεων που ίσως σας υπερβαίνουν. Είναι κρίμα την ώρα που χάνετε την ευκαιρία να υπερασπίζεστε τις επιλογές με ύβρεις. Κρίμα».

Επίσης, ο κ. Πάνος Καμμένος είπε «σήμερα η κυρία Γεννηματά επανέλαβε τα περί ακροδεξιάς απόφυσης. Παρά φύση σοσιαλίστρια είστε εσείς. Στην 3η Σεπτέμβρη το ΠΑΣΟΚ είχε την απλή αναλογική ως βασική θέση. Να προσέχετε τα λόγια σας. Είστε χειροκροτητές του Βορίδη και της ακροδεξιάς απόφυσης που εξέφρασε η ΝΔ του Σαμαρά».

Η κυρία Γεννηματά ζήτησε εκ νέου τον λόγο με την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου να αρνείται αρχικά να της τον δώσει.

«Αντε! Πάρτε ένα λεπτό να δούμε τι θα μας πείτε πάλι» σχολίασε η αντιπρόεδρος.

«Κύριε Καμμένε στο ίδιο κόμμα με Βορίδη ήσασταν εσείς, όχι εγώ. Για τον πρωθυπουργό λυπάμαι γιατί ευτελίζει μια τόσο σοβαρή συζήτηση. Η αλαζονεία έχει και όρια και καλό θα ήταν να μάθετε να χάνετε», είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την κυρία Χριστοδουλοπούλου να σχολιάζει «φοβερό το επιχείρημα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:00