search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:28
MENU CLOSE

Παραιτείται ο διευθυντής του Fox News μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

22.07.2016 06:38
Παραιτείται ο διευθυντής του Fox News μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση  - Media

 

Ο γενικός διευθυντής της αμερικάνικης ειδησεογραφικής αλυσίδας «Fox News», Ρότζερ Έιλς, έχοντας κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην παρουσιάστρια, παραιτήθηκε από την θέση του. Την παραίτηση του ανακοίνωσε ο Ρούπερτ Μέρντοχ, πρόεδρος της μητρικής εταιρείας του Fox News, 21st Century Fox.

H είδηση έρχεται δυο εβδομάδες αφού ο Έιλς κατηγορήθηκε από την παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον, η οποία δήλωσε πως απολύθηκε από την ειδησεογραφική εταιρεία γιατί αρνήθηκε «σεξουαλικές προτάσεις» από τον διευθυντή της αλυσίδας.

Την Τρίτη η εφημερίδα «New York Times» ανέφερε ότι και άλλη παρουσιάστρια του Fox News, η Μέγκαν Κέλι, αποκάλυψε στους επιθεωρητές ότι και αυτή είχε δεχθεί «απρεπείς» προτάσεις από τον Έιλς πριν 10 χρόνια.

Η ανακοίνωση από την μητρική εταιρεία για την παραίτηση Έιλς δεν αναφέρει τίποτα για σεξουαλική παρενόχληση.

«Ο Ρότζερ Έιλς έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στην εταιρεία μας και στην χώρα μας», δήλωσε ο Μέρντοχ στην ανακοίνωση.

«Ο Ρότζερ μοιράστηκε μαζί μου το όραμα για μια μεγάλη και ανεξάρτητη τηλεοπτική οργάνωση και την διαχειρίστηκε με φανταστικό τρόπο για 20 χρόνια», πρόσθεσε ο Μέρντοχ.

O πρόεδρος της 21st Century Fox δήλωσε ότι αισθάνεται δεσμευμένος να διαβεβαιώσει ότι φεύγει από το Fox News μια διακεκριμένη και δυνατή φωνή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25