search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Η Lady Gaga «αποκαλύπτει» τους λόγους του χωρισμού της από τον επί 5 χρόνια αγαπημένο της

22.07.2016 06:50
Η Lady Gaga «αποκαλύπτει» τους λόγους του χωρισμού της από τον επί 5 χρόνια αγαπημένο της - Media

 

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης και αρραβώνα η Lady Gaga και ο επίσης διάσημος αγαπημένος της Taylor Kinney αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές τους που τους περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Lady Gaga στα πολλά ερωτηματικά που γεννήθηκαν με την ανακοίνωση του χωρισμού της απάντησε μέσα από μια φωτογραφία της με τον πρώην πλέονσύντροφο της και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Όπως έγραψε: «O Taylor κι εγώ πάντα θεωρούσαμε ότι είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας και αποφασίσαμε να μείνουμε για λίγο χωριστά. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες ελπίζοντας να λειτουργήσει μία σχέση εξ αποστάσεως κι επιπλέον έχουμε πολύ βαρύ πρόγραμμα για να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη αγάπη που είχαμε»… γράφει η popstar.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02