search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:23
MENU CLOSE

Το τραπέζι στον Τσίπρα θα κάνει ο Λεβέντης – Με ψάρια το μενού (Video)

22.07.2016 15:53
Το τραπέζι στον Τσίπρα θα κάνει ο Λεβέντης - Με ψάρια το μενού (Video) - Media

 

Το τραπέζι θα κάνει σύντομα ο Βασίλης Λεβέντης στον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη που θα προβληθεί απόψε από το Extra, το μενού θα περιλαμβάνει ψάρια.

Οπως είπε πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να πει την γνώμη του στον πρωθυπουργό, καθώς έχουν κανονίσει να συναντηθούν.

«Μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να πω την άποψη μου στον πρωθυπουργό, γιατί μπορεί να ερωτηθώ, γιατί έχω σύντομα ραντεβού. Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά πάντα. Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου το τι θα περιλαμβάνει το menu, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε «θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια». Γ

ια τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως θα του πει ότι οι 4 είναι «λίγο βάρβαρες γιατί κλείνουν κανάλια» ενώ ο αριθμός 6 του φαίνεται λογικός, αφού «δεν θα κλείσει κανένα, πλην του Mega που έτσι κι αλλιώς θα έκλεινε» όπως υποστήριξε ο κ. Λεβέντης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21