search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δημοκρατικές αρχές

23.07.2016 06:03
Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δημοκρατικές αρχές - Media

 

Η Τουρκία θα εφαρμόσει διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και το κράτος δικαίου, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ, αναφερόμενος στην κυβερνητική επιχείρηση καταστολής μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα.

«Από την αρχή, θέλησα να πω ότι παρά αυτό που συνέβη πριν από μια εβδομάδα στην Τουρκία, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και να εφαρμόζουμε το κράτος δικαίου. Ξέρω ότι υπάρχουν ερωτηματικά», τόνισε ο Σιμσέκ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών της G20 στη πόλη Τσενγκντού της νοτιοδυτικής Κίνας.

Η διευρυνόμενη κυβερνητική επιχείρηση καταστολής, συνεπεία του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, έχει τρομάξει τους επενδυτές, με αποτέλεσμα η τουρκική λίρα να υφίσταται απώλειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15