search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:37
MENU CLOSE

Η βαλίτσα που γίνεται… σκούτερ! (Photos-Video)

23.07.2016 09:06
Η βαλίτσα που γίνεται… σκούτερ! (Photos-Video) - Media

 

Την λύση για όλους όσοι ταλαιπωρούνται σέρνοντας βαλίτσες σε αεροδρόμια και πλοία, δίνει μια νέα εφεύρεση: Η βαλίτσα που μετατρέπεται σε… σκούτερ.

Είναι μια κλασική, μαύρη βαλίτσα που απ’ έξω δεν διαφέρει σε τίποτε από τις υπόλοιπες με τα ροδάκια. Ωστόσο μετατρέπεται πανεύκολα σε ηλεκτροκίνητο σκούτερ και σας μεταφέρει με άνεση και στιλ στον προορισμό σας. Οι κατασκευαστές της Modobag, όπως ονομάζεται, κατάφεραν μάλιστα να διατηρήσουν το 85% του αποθηκευτικού χώρου της βαλίτσας, χωρώντας μέσα τηλεσκοπικό τιμόνι, μαρσπιέ, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Σημειωτέον ότι η βαλίτσα χωράει στα ειδικά ντουλάπια που έχει μέσα το αεροπλάνο ενώ έχει και usb υποδοχές για να φορτίσει κανείς tablet, κινητό ή laptop.

Οι εφευρέτες ψάχνουν τώρα να βρουν πηγές χρηματοδότησης μέσω ιδιωτών, από το Indiegogo. Μέχρι τώρα έχουν συλλέξει πάνω από 23.000$. Αν κάποιος καταθέσει $25 παίρνει δώρο ένα T-shirt, ενώ με $995 θα εξασφαλίσει μια από τις πρώτες βαλίτσες-σκούτερ παραγωγής.

 

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33