search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:06
MENU CLOSE

Χαϊκάλης: Είμαι πικραμένος από τους δημοσιογράφους

23.07.2016 09:08
Χαϊκάλης: Είμαι πικραμένος από τους δημοσιογράφους - Media

 

Πικραμένος από τη στάση των δημοσιογράφων που χειρίστηκαν, πριν και μετά, το θέμα των off shore δηλώνει ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

«Πιο πολύ αισθάνομαι πικραμένος από τους δημοσιογράφους παρά από τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί έχουν μάθει τόσα χρόνια να σπέρνουν ζιζάνια και να βασίζονται σε μια υποκρισία και ένα ψέμα. Εκείνος που με πειράζει στους δημοσιογράφους είναι ότι δεν βασίστηκαν σε καμία δημοσιογραφική δεοντολογία όταν ουσιαστικά ξευτίλισαν με το θέμα της εταιρείας, της δήθεν off shore και όταν δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο εναντίον μου, δεν μπόρεσαν να αποκαταστήσουν το πρόσωπό μου, που με μεγάλη ευκολία έβλαψαν, στο κοινό», διευκρινίζει ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έπρεπε να με πετάξουν έξω»

»Καταρχάς δεν ήταν off shore εταιρεία. Ήταν μια εταιρεία με την οποία συνεργαζόμουν. Είχα αναλάβει στην Κύπρο τουλάχιστον την εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων για σειρά η οποία παιζόταν στην Κύπρο. Είχε ανοίξει η αγορά της Κύπρου και παίζονταν πολλά σίριαλ εκεί. Το 2011 είχαμε σταματήσει ήδη τη συνεργασία και δεν είχα και έσοδα. Όλο αυτό ήταν ένα παραμύθι για να χτυπήσουμε τον Χαϊκάλη. Εγώ πληρώνω την ιστορία της απόπειρας δωροδοκίας που μου έγινε τον Δεκέμβριο. Ήταν ένα χτύπημα από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί έτσι έπρεπε να με πετάξουν απ’ έξω», προσθέτει.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν χειρίστηκε λάθος την αποκάλυψη που έκανε για την απόπειρα δωροδοκίας, απαντά: «Καθόλου λάθος». «Αυτό που έκανα ήταν εύλογο και νόμιμο με την έννοια ότι έπρεπε να πάω στην Εισαγγελία να παρουσιάσω μαγνητοφώνηση μιας απόπειρας. Από εκεί και πέρα, γιατί την έγραψα μοναχός μου τη συζήτηση και δεν πήγα κατευθείαν στην Αστυνομία, είναι γιατί δε υπήρχε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία όπως και στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αφήνει κενά για να δημιουργούνται αυτές οι εντυπώσεις», αναφέρει. «Την ημέρα που έγινε η απομαγνητοφώνηση της κασέτας που παρουσιάσαμε, την ίδια μέρα κλείστηκε η υπόθεση. Δυστυχώς, κάποιοι έθαψαν την ιστορία», εξηγεί μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03