search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Ο άνθρωπος που έβρισε τον μακελάρη του Μονάχου: «Μ@@λάκα τι κάνεις; Είσαι τρελός;» (Video – σοκ)

23.07.2016 15:56
Έγραψαν σε σημείωμα επάνω στο αυτοκίνητο νοσοκόμας θυμάτων κορωνοϊού: «Δολοφόνε»  - Media

Ο δολοφόνος είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου. Ο Thomas Salbey, τον είδε από απέναντι και άρχισε να τον βρίζει, τότε ο 18χρονος δράστης απάντησε: «Είμαι Γερμανός» και πυροβόλησε προς το μέρος του.

 

 

Ο δολοφόνος είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου. Ο Thomas Salbey, τον είδε από απέναντι και άρχισε να τον βρίζει, τότε ο 18χρονος δράστης απάντησε: «Είμαι Γερμανός» και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Οι σφαίρες όμως, ευτυχώς δεν βρήκαν το στόχο τους. Ο Thomas Salbey, μίλησε στην εφημερίδα Bild για το πώς κατάφερε να βιντεοσκοπήσει τον δράστη στην ταράτσα του εμπορικού και τι του είπε.

«Έπινα μπίρα μετά τη δουλειά και άκουσα πυροβολισμούς. Πρώτα στα McDonalds. Μπαμ, μπαμ, μπαμ. Έτσι ακούστηκε. Μετά είδα ανθρώπους να τρέχουν έξω από το εμπορικό κέντρο. Είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μας. Σκέφτηκα ότι μπορεί να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Κοίταξα κάτω από το μπαλκόνι και είδα τον μακελάρη. Είχε γεμίσει το όπλο του. Του πέταξα το μπουκάλι μπίρας. Διέλυσε τη γυάλινη οροφή. Δεν νομίζω ότι το άκουσε ούτως ή άλλως».

Ο Salbey, κατέγραψε τον δολοφόνο να περπατάει στην ταράτσα και άρχισε να του φωνάζει: «Μ@@λάκα τι κάνεις; Είσαι τρελός;» Ο δράστης τον κοίταξε και του ανταπάντησε: «Είμαι Γερμανός». Τότε για καλή του τύχη ο Salbey, αποφάσισε να προφυλαχτεί πίσω από το τσιμεντένιο κράσπεδο της δικής του ταράτσας.

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται καθαρά πυροβολισμοί. Ο δολοφόνος είχε εντοπίσει τον Salbey που κατέγραφε και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του. Η αστυνομία που έλεγξε τον χώρο επιβεβαιώνει την ύπαρξη βολίδων εκεί που βρισκόταν ο Salbey.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:46