search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Μόναχο: Ο 18χρονος Γερμανοϊρανός σχεδίαζε την επίθεση επί 1 χρόνο

24.07.2016 13:05
Μόναχο: Ο 18χρονος Γερμανοϊρανός σχεδίαζε την επίθεση επί 1 χρόνο  - Media

 

Επί έναν χρόνο σχεδίαζε, σύμφωνα με τις αρχές της Βαυαρίας, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τα στοιχεία που βρήκαν οι ανακριτικές Αρχές στο σπίτι του, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να ανακρίνουν τους γονείς του.

Μέσω διαδικτύου είχε αγοράσει το όπλο

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις των γερμανικών αρχών, το πιστόλι -με το οποίο ο 18χρονος σκόρπισε το θάνατο σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του- είχε αγοραστεί μέσω διαδικτύου.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι ο 18χρονος Αλί Νταβίντ Σονμπόλι έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για ψυχικές διαταραχές και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε γράψει το δικό του μανιφέστο, το οποίο εξετάζουν οι Αρχές.

Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε πως ο νεαρός θύτης είχε επισκεφθεί τη γερμανική πόλη Βίνεντεν, όπου είχε γίνει ένοπλη επίθεση σε σχολείο, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πάντως διακριβωθεί αν ο δράστης επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για να δράσει για συγκεκριμένο λόγο. Πάντως από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν προκύπτει ότι ο 18χρονος στόχευε συγκεκριμένους ανθρώπους όταν άνοιξε πυρ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:07