search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Απολαύστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον OTE TV

24.07.2016 18:55
Απολαύστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον OTE TV - Media

 

Όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι και αν κάνετε είναι βέβαιο πως δεν θα χάσετε τη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση του πλανήτη! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ξεκινούν την Παρασκευή 5/8 και ο ΟΤΕ TV έχει προετοιμαστεί, ώστε να καλύψει τη χιλιομετρική απόσταση, αλλά και τη διαφορά της ώρας, προκειμένου να σας κρατά ενήμερους για όσα θα κάνουν οι μεγαλύτεροι αθλητές της υφηλίου έως τις 21/08!

Τέσσερα κανάλια ΟΤΕ Sport θα αφιερώσουν το πρόγραμμα τους στα όσα θα συμβούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, στο οποίο θα μετάσχουν 8.255 αθλητές, σε 306 αγωνίσματα 28 αθλημάτων. Φυσικά, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους 91 εκπροσώπους της Ελλάδας!

Τα OTE Sport 1HD, OTE Sport 2HD, ΟΤΕ Sport 3HD και τα OTE Sport 4HD θα μεταδώσουν περισσότερες από 700 ώρες live προγράμματος, αρχής γενομένης από την τελετή έναρξης που θα ξεκινήσει στις 02.00 του Σαββάτου 6/8 και θα την απολαύσετε ζωντανά και σε HD από το OTE Sport 1HD.

Για την τελετή επιστρατεύτηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης, Fernando Meirelles (μεταξύ των δουλειών του είναι το City of God) και η πιο δημοφιλής χορογράφος της χώρας, Deborah Colker, η οποία ανέλαβε να διευθύνει περισσότερους από 6000 εθελοντές που θα χορέψουν στο στάδιο Maracanã. Όλοι υποσχέθηκαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με τον Meirelles να εξηγεί ότι “η τελετή θα δείξει ποια είναι η χώρα μας και τι ελπίζω πως θα γίνει”. Εξυπακούεται πως το καρναβάλι θα ‘χει ξεχωριστεί θέση, ενώ μεταξύ των μετεχόντων θα είναι και η Gisele Bündchen.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα θα ‘χει γυναίκα σημαιοφόρο: τη χρυσή Ολυμπιονίκη στην Αθήνα και χάλκινη στο Πεκίνο ιστιοπλόο, Σοφία Μπεκατώρου. 

Όπως συμβαίνει κάθε τετραετία, οι πρώτοι αγώνες που θα διεξαχθούν θα αφορούν το ποδόσφαιρο. Η επίσημη εκκίνηση θα δοθεί με το παιχνίδι Σουηδία-Νότιος Αφρική, για τη φάση των ομίλων στην κατηγορία των γυναικών, την Τετάρτη 3/8 στις 19.00 (OTE Sport 1HD). Το πρώτο ματς ανδρών που θα αποτελέσει πραγματικότητα, είναι το Ιράκ-Δανία, την Πέμπτη 4/8, στις 19.00 (OTE Sport 1HD).

Οι Κατερίνα Νικολαΐδου, Σοφία Ασουμανάκη (διπλό σκιφ γυναικών), Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και  Γιάννης Τσίλης (τετράκωπος ανδρών) θα αναλάβουν να αρχίσουν τις εμφανίσεις των αθλητών μας, το Σάββατο 6/8, στις 14.25 οπότε θα ξεκινήσει η κωπηλασία ανδρών-γυναικών (OTE Sport 3HD). 

Την ίδια ημέρα, στις 16.25 θα δοθεί η έναρξη των προκριματικών στην ενόργανη γυμναστική ανδρών (OTE Sport 4HD), με τους Λευτέρη Πετρούνια και Βλάση Μάρα να μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Το Σάββατο 6/8 θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της και η ομάδα πόλο ανδρών που θα εμφανιστεί σε Αγώνες για 14η φορά στην ιστορία. Στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία (20.00 delay, OTE Sport 1HD).

Σύντομα θα επανέλθουμε με αναλυτικό πρόγραμμα. Εσείς κρατήστε πως μπορείτε να  «συνδεθείτε» με όσα γίνονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω της υπηρεσίας OTE TV GO, που παρέχεται στους συνδρομητές του OTE TV. Δηλαδή, του παρόχου κάθε μεγάλου αθλητικού ραντεβού. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια ΟΤΕ Sport και θα μάθετε όσα συμβαίνουν στη συνάντηση των καλύτερων όλων των σπορ, στη Βραζιλία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24