search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Αυστραλοί αθλητές – «Δεν είναι έτοιμο και ασφαλές» λέει η αρχηγός της αποστολής

25.07.2016 06:01
Εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Αυστραλοί αθλητές - «Δεν είναι έτοιμο και ασφαλές» λέει η αρχηγός της αποστολής - Media
 
Η ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας δεν πρoτίθεται να μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό στο Ρίο, καθώς η αρχηγός της αποστολής έκρινε ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν είναι «ούτε έτοιμες, ούτε ασφαλείς».
 
Η Κίτι Τσίλερ έκανε λόγο για προβλήματα όπως βουλωμένες τουαλέτες, διαρροές από σωληνώσεις, εκτεθειμένα καλώδια, σκοτεινές σκάλες και πολύ βρώμικα πατώματα, προσθέτοντας ότι παρατήρησε νερό να συγκεντρώνεται σε σημεία όπου βρίσκονται καλωδιώσεις. Σημείωσε, δε, ότι αντίστοιχα προβλήματα διαπίστωσαν και οι αποστολές της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας.
 
Η αρχηγός της ολυμπιακής αποστολής της Αυστραλίας τόνισε ότι «λόγω διαφόρων προβλημάτων στο Χωριό, που αφορούν στις εγκαταστάσεις αερίου, ηλεκτρισμού και υδραυλικών, αποφάσισα ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν θα εγκατασταθεί στο κτίριο που μας έχει δοθεί», προσθέτοντας ότι «αν και επρόκειτο να μετακινηθούμε στο Χωριό στις 21 Ιουλίου, παραμένουμε σε κοντινά ξενοδοχεία, διότι το Χωριό δεν είναι έτοιμο ή ασφαλές».
 
Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας θα αρχίσουν στις 5 Αυγούστου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:09