search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:56
MENU CLOSE

Τον περιμένουν στη γωνία – Έντονη κριτική στον Τζόνσον για την πρώτη του γκάφα ως ΥΠΕΞ

25.07.2016 07:50
«Θετικές» συναντήσεις του Μπόρις Τζόνσον με συμβούλους του Τραμπ - Media

 

Έντονη κριτική δέχεται ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μετά την πρόωρη αντίδρασή του στο περιστατικό των πυροβολισμών στο Μόναχο, το οποίο το απέδωσε στην ισλαμική τρομοκρατία.

Ο εκπρόσωπος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών είπε ότι το περιστατικό αποδεικνύει ότι η τοποθέτησή του στη θέση του υπουργού Εξωτερικών ήταν μία κίνηση μεγάλου ρίσκου. Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αντίδραση χρηστών του twitter που επιτίθενται στον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου και ηγετική φυσιογνωμία της καμπάνιας υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.

Μιλώντας από τις ΗΠΑ όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Τζόνσον κατηγόρησε για το περιστατικό την παγκόσμια αρρώστια της τρομορκατίας. «Εάν όπως είναι πολύ πιθανό, αυτό είναι ακόμη ένα περιστατικό τρομοκρατίας, τότε θεωρώ ότι αποδεικνύεται για άλλη  μία φορά ότι είμαστε αντιμέτωποι με ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μία παγκόσμια αρρώστια που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε στην πηγή της- στην περιοχή όπου ο καρκίνος επωάζεται, στη Μέση Ανατολή και φυσικά επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:55