search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Σκουρλέτης εναντίον Πιτσιόρλα: «Να κάτσει στ’ αυγά του»

25.07.2016 09:53
Σκουρλέτης: Σύντομα στη Βουλή ο Κλεισθένης που αναθεωρεί τον Καλλικράτη - Media

 

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο του ΤΑΪΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα, έδωσε ο  ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας ότι «είναι καλύτερα να κάτσει στ΄αυγά του».

Προηγήθηκαν δηλώσεις Πιτσιόρλα, σύμφωνα με τις οποίες η απόφαση για τη διαδικασία πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση της πώλησηςτου ΑΔΜΗΕ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4» ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο  για «μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα», συμπληρώνοντας ότι «νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μη δρομολογήσει καμιά από τις ιδιωτικοποιήσεις που σχετίζονται με τις ενεργειακές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Αυτή είναι η συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης.

Δημιουργείται πολιτικό ζήτημα όταν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί να ασκήσει πολιτική και να μην υλοποιεί τις σαφείς κατευθύνσεις που του δίνει η κυβέρνηση. Θα σας έλεγα με λίγα λόγια καλύτερα να καθίσει στ’ αυγά του παρά να κάνει πολιτική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Πιτσιόρλας περνάει σε άλλα χωράφια».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42