search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Επανέρχονται τα σχέδια για την τσιμεντοποίηση των Λαχανόκηπων

08.06.2011 03:44
Επανέρχονται τα σχέδια για την τσιμεντοποίηση των Λαχανόκηπων - Media

Την Πέμπτη εισέρχονται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο τα δύο ζητήματα που αφορούν στην τσιμεντοποίηση των Λαχανόκηπων στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Την Πέμπτη εισέρχονται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο τα δύο ζητήματα που αφορούν στην τσιμεντοποίηση των Λαχανόκηπων στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ειδικότερα, το ένα αφορά στην εφαρμογή της μελέτης που συντάχθηκε την περίοδο του κ. Κακλαμάνη και μετατρέπει τους Λαχανόκηπους σε ζώνη  πολυκατοικιών δημιουργώντας συνθήκες μελλοντικής υποβάθμισης σε όλη την περιοχή και το άλλο είναι το σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος  για τους συντελεστές δόμησης γύρω από το αρχαιολογικό Πάρκο τη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου και τη λεγόμενη …”βιοτεχνική ζώνη” (akadimia-platonos.blogspot.com).

Πρέπει να σημειωθεί πως το σχέδιο του δήμου έχει απορριφθεί δύο φορές από τους κατοίκους σε ευρύτατες γενικές συνελεύσεις και από την προηγούμενη αντιπολίτευση στο δήμο, ενώ και η 4η δημοτική κοινότητα, με τη σημερινή της σύνθεση έχει ταχθεί ομόφωνα υπέρ των Λαχανόκηπων.

Ο κ. Γ. Καμίνης κινδυνεύει να σπάσει την παράδοση των δημάρχων που πάσχισαν για την περιοχή, χαρίζοντας  πράσινο και αρχαιολογικό πάρκο και θα είναι ο πρώτος (δημοκρατικός) δήμαρχος που θα δώσει το πράσινο φως για την τσιμεντοποίηση 25 στρεμμάτων πρασίνου στο κέντρο της πόλης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41