search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:55
MENU CLOSE

Η Εύα Λονγκόρια «τα χώνει» στον Τραμπ: Δεν περάσαμε ποτέ τα σύνορα, τα σύνορα μας ξεπέρασαν (Video)

26.07.2016 05:47
«Είμαι καλή σκηνοθέτης, επειδή είμαι γυναίκα» δηλώνει η Εύα Λονγκόρια	 - Media
 
Σκληρή επίθεση στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος η γνωστή -Μεξικανικής καταγωγής- ηθοποιός και σκηνοθέτης Εύα Λονγκόρια.
 
Ως γνωστόν, ο Τραμπ κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας είχε κατηγορήσει τους Μεξικάνους ότι εισέρχονται παράνομα στις ΗΠΑ και ότι «είναι βιαστές και φέρνουν ναρκωτικά», προαναγγέλλοντας, μάλιστα, την κατασκευή ένος τείχους στα σύνορα των δύο χωρών.
 
Με αφορμή αυτές τις ατάκες, η Λονγκόρια τόνισε ότι «είμαι από μια μικρή πόλη στο νότιο Τέξας και αν γνωρίζετε ιστορία, το Τέξας ήταν κομμάτι του Μεξικού. Είμαι ένατης γενιάς Αμερικανίδα. Η οικογένειά μου ποτέ δεν πέρασε τα σύνορα, τα σύνορα είναι αυτά που μας ξεπέρασαν».
 
Παράλληλά, απαντώντας στον Τραμπ στα περί εγκληματικότητας των Μεξικανών, η γνωστή ηθοποιός είπε ότι «όταν ο Τραμπ μας χαρακτηρίζει εγκληματίες και βιαστές, προσβάλλει αμερικανικές οικογένειες. Ο πατέρας μου δεν είναι εγκληματίας ή βιαστής, είναι βετεράνος του αμερικανικού στρατού».
 
Παράλληλα, επιτέθηκε στη στάση του Τραμπ έναντι σε άτομα με αναπηρίες, λέγοντας ότι «όταν κορόιδεψε μια δημοσιογράφο με αναπηρία, κορόιδεψε και την αδελφή μου τη Λίζα και όσους είναι σαν κι αυτή. […] Όταν είπε ότι είναι επικίνδυνο να εργάζεται η σύζυγος, προσέβαλλε όχι μόνο εμένα, αλλά και τη μητέρα μου που εργαζόταν σαν δασκάλα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και μεγάλωσε και τέσσερα παιδιά».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52