search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46
MENU CLOSE

Μπέρνι Σάντερς: «H Κλίντον πρέπει να γίνει η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ» (Video)

26.07.2016 06:56
Μπέρνι Σάντερς: «H Κλίντον πρέπει να γίνει η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ» (Video)  - Media

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται μια ηγεσία που θα βελτιώσει τις ζωές των πολιτών και θα προωθήσει την ενότητα, και για αυτό η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να είναι η επόμενη πρόεδρος της χώρας, δήλωσε την Δευτέρα ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς.

«Όποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής θα συμπεράνει ότι, βάση των ιδεών της και της ηγεσίας της, η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να γίνει η επόμενη πρόεδρος», είπε ο Σάντερς χθες το βράδυ στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στην Φιλαδέλφια.  

Παρόλο που ο Σάντερς επιβεβαίωσε πως κανένας δεν είναι πιο απογοητευμένος από αυτόν που δεν κέρδισε την υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο γερουσιαστής από το Βερμόντ είπε στους υποστηρικτές του να αισθάνονται περήφανοι για την πολιτική επανάσταση που ξεκίνησαν για να μεταμορφωθεί η χώρα.

Ο Σάντερς στην ομιλία του στο Συνέδριο δήλωσε πως οι εκλογές πάνε και έρχονται, αλλά πως «ο αγώνας του λαού μας για να δημιουργηθεί μια κυβέρνησης που να μας εκπροσωπεί όλους και όχι μόνο το 1%, μιας κυβέρνησης που να βασίζεται στις αρχές της οικονομικής, κοινωνικής, φυλετικής και περιβαλλοντικής δικαιοσύνης είναι ο συνεχής αγώνας».

Δυο μέρες πριν το Συνέδριο ο Σάντερς κριτίκαρε την μεροληψία της ηγεσίας του κόμματος στην διαδικασία των εκλογών για το χρίσμα δηλώνοντας στο NBC πως «το κόμμα ήταν με την μεριά της Κλίντον από την πρώτη μέρα».

Παρόλα αυτά ο γερουσιαστής του Βερμόντ προτιμά να μην μετατρέψει την διαμάχη αυτή στο κύριο ζήτημα. «Η δουλειά μου σήμερα είναι να κάνω ότι μπορώ για να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ και να εκλεχθεί η Χίλαρι Κλίντον», επιβεβαίωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46