search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Αποχωρούν Αμερικάνοι διπλωμάτες από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα

26.07.2016 07:06
Πρεσβεία των ΗΠΑ: Καθοριστική η υποστήριξη της Ελλάδας - Media
 
Άλλο ένα δείγμα της επιδείνωσης των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας αποτελεί η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα ότι έλαβε την άδεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την εθελούσια αποχώρηση των μελών των οικογενειών του προσωπικού στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
 
Η κήρυξη στην Τουρκία κατάστασης έκτακτης ανάγκης επίσης ώθησε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να αλλάξει το καθεστώς, ανακοίνωσε η πρεσβεία σε ηλεκτρονικό μήνυμα ασφαλείας που απέστειλε στους Αμερικανούς που διαμένουν στην Τουρκία.
 
«Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, αμερικανικοί πολίτες στην Τουρκία μπορεί να παρατηρήσουν μια αύξηση της δράσης και των περιορισμών εκ μέρους της αστυνομίας και του στρατού όσον αφορά τις μετακινήσεις», ανέφερε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην τουρκική πρωτεύουσα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:05