search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Απειλούν τον ΟΦΗ με αφανισμό

07.06.2011 17:39
Απειλούν τον ΟΦΗ με αφανισμό - Media

Να πιέσει και παράλληλα να προειδοποιήσει τον ΟΦΗ να αποσύρει άμεσα την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα, αποφάσισε -σύμφωνα με πληροφορίες- η ηγεσία του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Football League) στη σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Να πιέσει και παράλληλα να προειδοποιήσει τον ΟΦΗ να αποσύρει άμεσα την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα, αποφάσισε -σύμφωνα με πληροφορίες- η ηγεσία του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Football League) στη σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ομοσπονδίας. «Όπλο» τους οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, τις οποίες θα επικαλεστούν «αν αυτό απαιτηθεί»!

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης (μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό) και ο ομόλογος του της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, μετέφεραν στον Σοφοκλή Πιλάβιο στη συνάντηση που είχαν μαζί του, ότι «στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομοσπονδίας για την επιβολή της νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου του αθλήματος, όπως αυτό είναι κατοχυρωμένο στο νόμο».

Η αναφορά στο αυτοδιοίκητο έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον ΟΦΗ και την –παρά τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ- προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Η «επιβολή της νομιμότητας» αφορά την υπόθεση των πλαστών δελτίων, η οποία έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:58