search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:06
MENU CLOSE

Νεκρός 34χρονος μετά από πυροβολισμούς σε σεξ πάρτυ στην Βρετανία

26.07.2016 09:55
Νεκρός 34χρονος μετά από πυροβολισμούς σε σεξ πάρτυ στην Βρετανία  - Media

Περισσότερα από 450 άτομα βρίσκονταν σε ένα ετήσιο σεξ πάρτυ που διοργανώθηκε σε μια νοικιασμένη ιδιοκτησία 1 εκατομμυρίου δολαρίων όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Το θύμα, 34 ετών, δέχθηκε πυρά στο στέρνο από τον ένοπλο δράστη που χρησιμοποίησε ένα περίστροφο στο Σάρεϊ, λίγο πιο έξω από το Λονδίνο στις 2:30 π.μ. ώρα Αγγλίας.

Αρκετές νοσοκόμες που ήταν καλεσμένες στο πάρτυ προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ο άντρας πέθανε την ίδια στιγμή που έφτασαν οι τραυματιοφορείς.

Οι καλεσμένοι του πάρτυ έτρεξαν προς τα αυτοκίνητά τους τρομοκρατημένοι μέσα από μια βροχή πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 2 άτομα 12 ώρες μετά το περιστατικό. Ο ένας συνελήφθη με την υποψία για δολοφονία και ο άλλος με την υποψία της παροχής βοήθειας στον δράστη.

Οι επιθεωρητές θεωρούν ότι αντίπαλες συμμορίες είναι πιθανό να συγκρούστηκαν στο πάρτυ, που προσέλκυσε εκατοντάδες άτομα από την «υπόγεια αστική μουσική σκηνή».

Μια 36χρονη γυναίκα τραυματίστηκε από του πυροβολισμούς στο πόδι.

Λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο νοσκομείο και η κατάσταση της δεν θεωρείται κρίσιμη.

Το όπλο δεν έχει βρεθεί. Μια ομάδα της αστυνομίας είναι στο σημείο και ο κεντρικός δρόμος για το Χέντλι παρέμεινε κλειστός κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το «Pool Party Part 3» διοργανώθηκε από τον 21χρονο Τζαμαϊκανό καλλιτέχνη της ρέγκε Μπρέιντιερ Σπούκερ, από το Στρίθαμ του νότιου Λονδίνου και του οποίου το αληθινό όνομα είναι Τζέισον Γουάιτ.

Το βράδυ της Κυριακής ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάρεϊ, δήλωσε πως μια πιθανή σύνδεση διαμάχης συμμοριών με τον θάνατο δεν έχει αποκλειτεί από τα ενδεχόμενα.

Δήλωσε: «Είναι σίγουρα μια γραμμή της έρευνας την οποία εξετάζουμε πολύ προσεκτικά και έχουμε αρχίσει να συνεργαζόμαστε και με άλλες δυνάμεις της αστυνομίας».

Πρόσθεσε επίσης: «Θα θέλαμε να μιλήσουμε με οποιονδήποτε είδε ένα λευκό και ένα μαύρο Mini που έφυγαν από το σημείο μετά το περιστατικό.

Η αστυνομικοί είχαν βρεθεί στο σημείο μερικές ώρες πριν το περιστατικό για να πουν στους διοργανωτές να χαμηλώσουν την μουσική. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:05