search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Η Ριάνα θα είναι η νέα Μάριον Κρέιν στον νέο κύκλο του «Bates Motel»

26.07.2016 10:20
Η Ριάνα θα είναι η νέα Μάριον Κρέιν στον νέο κύκλο του «Bates Motel» - Media

Η ποπ σταρ Ριάνα θα αναδείξει το υποκριτικό της ταλέντο στην μικρή οθόνη, καθώς παίρνει τον ρόλο-κλειδί στην τελευταία σεζόν του «Bates Motel».

Η συμμέτοχη της στον τελευταίο κύκλο της σειράς γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή στο παγκόσμιο συνέδριο του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την τραγουδίστρια να ανακοινώνει τον ρόλο της.

«Πολύ σύντομα θα κάνω ‘check in’ στο Bates Motel», είπε. «Μαντέψτε και κάτι άλλο. Μαντέψτε ποιος θα παίξει την Μάριον;».

Το Bates Motel είναι ένα prequel της κλασσικής ταινίας τρόμου του 1960 του Άλμπερτ Χίτσκοκ, «Ψυχώ». Στην ταινία, η Μάριον Κρέιν, την οποία υποδύθηκε η Τζάνετ Λι, πεθαίνει σε μια αιματηρή σκηνή στο μπάνιο.

Η τηλεοπτική σειρά εξερευνά την σχέση μεταξύ του Νόρμαν Μπέιτς με την μητέρα του Νόρμα, η οποία διαχειρίζεται το μοτέλ στην απομακρυσμένη παραθαλάσια κωμόπολη του Γουάιτ Πάιν Μπέι στο Όρεγκον.

Παρόλο που η Ριάνα είναι γνωστή κυρίως για την καριέρα της στο τραγούδι, η 28χρονη σταρ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική στο παρελθόν, με ρόλους στις ταινίες «Battlefield» και «This is the end». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:58