search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:36
MENU CLOSE

Απήγαγαν την πεθερά του «αφεντικού» της Φόρμουλα 1 και ζητάνε λύτρα 32 εκατ. ευρώ

26.07.2016 11:00
Απήγαγαν την πεθερά του «αφεντικού» της Φόρμουλα 1 και ζητάνε λύτρα 32 εκατ. ευρώ - Media

 

Θύμα απαγωγής έχει πέσει η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν, διευθύνοντος συμβούλου της φόρμουλα 1, από το σπίτι της στην Βραζιλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της χώρας.

Η Aparecida Schunck, απήχθη από το σπίτι της στο Interlagos, του San Paolo, την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Veja.

Οι απαγωγείς ζητούν λίτρα ύψους 120 εκατομμυρίων ρεάλ ή περίπου 32 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν απαιτήσει να τους παραδοθούν σε τέσσερις τσάντες για να απελευθερώσουν την 67χρονη γυναίκα.

Ο Έκλεστοουν έχει παντρευτεί την κόρη της απαχθείσας, Fabiana Flosi, το 2012, τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία στο γκραν πρι της Βραζιλίας.

Η περιουσία του 85χρονου Έκλεστοουν υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 2,3 δισ. δολάρια και είναι ένα από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο χώρο του αθλητισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31