search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Ακόμα πιο κοντά Πούτιν κι Ερντογάν – Ξαναπαίρνει μπροστά ο TurkStream

26.07.2016 15:01
Ακόμα πιο κοντά Πούτιν κι Ερντογάν - Ξαναπαίρνει μπροστά ο TurkStream  - Media

 

Στην πολιτική απόφαση να συνεχιστούν οι εργασίες στο πρότζεκτ του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream και για τη μονάδα πυρηνικής ενέργειας Akkuyu στην Τουρκία, κατέληξαν Μόσχα και Αγκυρα.

Στη συνάντηση ανάμεσα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ταγίπ Ερντογάν, στις 9 Αυγούστου στην Αγία Πετρούπολη, αναμένεται να δοθεί η «τελική ώθηση» για τον TurkStream, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Οικονομίας, Νιχάτ Ζεϊμπέκτσι, ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα.

Οι δύο πλευρές κάθισαν ξανά σήμερα, Τρίτη, στο τραπέζι, για την επανέναρξη του πρότζεκτ για τον αγωγό φυσικού αερίου, από τη Ρωσία στην Τουρκία. Οι δύο χώρες είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, στο εμπόριο και την οικονομία, έπειτα από την ένταση που είχε προκληθεί εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία, τον περασμένο Νοέμβριο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26