search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Προθεσμία από Ντογιάκο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για τη μετάφραση στο βούλευμα Siemens

26.07.2016 16:47
Προθεσμία από Ντογιάκο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για τη μετάφραση στο βούλευμα Siemens - Media

 

Χρονοδιάγραμμα μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2016 (μια ημέρα πριν την έναρξη του νέου δικαστικού έτους) δόθηκε στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών για να μεταφράσει το βούλευμα για τη υπόθεση της Siemens σε δύο γλώσσες.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, αφού συνεννοήθηκε προηγουμένως με τους αρμοδίους του υπουργείου Εξωτερικών, έθεσε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάφρασης σε δύο γλώσσες (Γαλλικά και Γερμανικά), οι οποίες θα είναι ολοκληρωμένες μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Όπως είναι γνωστό, στις 14.7.2016, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικόλαος Παρασκευόπουλος, κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:51