search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:00
MENU CLOSE

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Φέντερερ

26.07.2016 18:24
«Βασιλιάς» του Γουίμπλεντον ο Φέντερερ - Media

 

Την απόφαση να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πήρε ο Εμβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αποκάλυψε πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του 2016!

Αναλυτικά η επιστολή του Ρότζερ Φέντερερ αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Είμαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω πως δεν θα είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως θα χάσω όλη την υπόλοιπη σεζόν. Αφού εξέτασα όλες τις επιλογές και ύστερα από τις συμβουλές των γιατρών και της ομάδας, πήρα την απόφαση να βάλω τέλος στη σεζόν του 2016, καθώς χρειάζομαι περισσότερη αποθεραπεία λόγω της χειρουργικής επέμβασης που έκανα στο γόνατο στην αρχή της χρονιάς.

Οι γιατροί μου είπαν πως εάν θέλω να συμμετάσχω στα ATP World Tour χωρίς τραυματισμούς τα επόμενα χρόνια, όπως θέλω να κάνω, θα πρέπει να δώσω στο γόνατο και το σώμα μου τον απαραίτητο χρόνο για να αποθεραπευτεί. Είναι δύσκολο που θα χάσω το υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, λόγω αυτού του γεγονότος κατάλαβα το πόσο τυχερός ήμουν στην καριέρα μου, καθώς είχα πολύ λίγους τραυματισμούς. Η αγάπη που έχω για το τένις, για τους αγώνες, τα τουρνουά και φυσικά για εσάς υπάρχει. Έχω μεγάλο κίνητρο και σκοπεύω να δώσω όλη μου την ενέργεια για να επιστρέψω δυνατός, υγιής, και σε φόρμα για να παίξω ανταγωνιστικό τένις το 2017.

Σας ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξη.

Ρότζερ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59