search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:06
MENU CLOSE

«Αρένα» η Βουλή – «Κοκορομαχίες» Τσακαλώτου με βουλευτές της ΝΔ επειδή ειρωνεύτηκε τον Μητσοτάκη – Απίστευτοι διάλογοι (Video)

26.07.2016 18:36
«Αρένα» η Βουλή - «Κοκορομαχίες» Τσακαλώτου με βουλευτές της ΝΔ επειδή ειρωνεύτηκε τον Μητσοτάκη - Απίστευτοι διάλογοι (Video) - Media

 

Ο «κακός χαμός» επικράτησε στην Ολομέλεια μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέλαβε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Βουλής και η αίθουσα μετατράπηκε σε… αρένα.

Στον αρχηγό της ΝΔ θέλησε να απαντήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Οι βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν κατηγορώντας τον πρόεδρο της Βουλής Νικο Βούτση ότι λειτουργεί ως κομματικός πρόεδρος και πως δεν μπορεί να δώσει τον λόγο στον υπουργό Οικονομικών με τον Νίκο Βούτση να απαντά προτρέποντας τους να του υποβάλλουν πρόταση μομφής.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ λόγω δύσκολης παιδικής ηλικίας δεν έχει διαβάσει καλά τον Ρουσσό…» ήταν το «δηλητηριώδες» σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος τελικά πήρε τον λόγο και μόνο αυτή η φράση ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» για τα καλά στην Ολομέλεια.

Επικράτησε πανδαιμόνιο με τους «γαλάζιους» βουλευτές να φωνάζουν δυνατά, να περισσεύουν οι ειρωνείες και οι φραστικές επιθέσεις προς τα κυβερνητικά έδρανα. «Πρωταγωνιστές» από την πλευρά της ΝΔ ο Κώστας Τζαβάρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστος Κέλλας. Στον τελευταίο φέρεται να «κατευθύνθηκε» η απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος είπε «είσαι ξεφτίλας. Πρέπει να ντρέπεσαι που είσαι βουλευτής» καθώς ο βουλευτής της ΝΔ φώναζε προς τον υπουργό Οικονομικών πως «δεν μπορείς να μας βρίζεις. Δεν μπορείς να μιλάς ότι έκανες αγώνες για τη δημοκρατία όταν δεν καταλαβαίνουμε καν τα ελληνικά σου». Επάνω στον καυγά και τις απίστευτες σκηνές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ακούστηκε να λέει «άντε ρε φύγε από εδώ. Είσαι η πεμπτουσία του γελοίου», φράση που φέρεται να την «εκτόξευσε» προς την πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.    

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03