search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Τούμπα όλα τα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ – Πλεονέκτημα πρόκρισης με το 1-1 στην Ολλανδία με τον Άγιαξ

26.07.2016 20:47
Τούμπα όλα τα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ - Πλεονέκτημα πρόκρισης με το 1-1 στην Ολλανδία με τον Άγιαξ - Media

Όλα τα προγνωστικά ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ, όμως ο δικέφαλος πήρε 1-1 στην Ολλανδία από τον Άγιαξ και με αυτό το αποτέλεσμα αποκτά προβάδισμα για την ρεβάνς στην Τούμπα, με στόχο το εισιτήριο για τα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ.

   

Ο Δικέφαλος έμεινε «όρθιος» μέσα στο «Άμστερνταμ Αρίνα» κόντρα στον Άγιαξ, παίρνοντας «χρυσή» ισοπαλία (1-1), πετυχαίνοντας το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τρομερή ενέργεια του Κάμπος (27′) και παρά την ισοφάριση που δέχθηκε από τον καλύτερο παίκτη των Ολλανδών, Ντόλμπεργκ (58′), δεν κινδύνευσε ποτέ επί της ουσίας στο β’ ημίχρονο.

Το μοναδικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την τύχη με το μέρος του ήταν στο πρώτο μισάωρο του ματς, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες, με κορυφαία στιγμή στο 20′, όταν η μπάλα από το σουτ του Ρίντεβαλ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πλέον σε θέση ισχύος κόντρα σε αυτόν τον Άγιαξ σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, έχοντας σε μία εβδομάδα και το μεγαλύτερό του «όπλο»: την κατάμεστη Τούμπα!

Αγιαξ (Πέτερ Μπος): Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77′ Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκαζί (88′ Τσέρνι), Κασιέρα (58′ Γιουνές), Ντόλμπεργκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):  Γλύκος, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο, Τζαβέλλας, Σάχοβ, Χαρίσης (69′ Τζιόλης), Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες (84′ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης (91′ Κουλούρης).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53