search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Γεννημένος στη Γαλλία ο ένας από τους δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας ιερέα στο Παρίσι

27.07.2016 04:30
Γεννημένος στη Γαλλία ο ένας από τους δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας ιερέα στο Παρίσι - Media

 

 

Ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, κατά τη διάρκεια της οποίας σφαγιάστηκε ένας ηλικιωμένος ιερέας, αναγνωρίστηκε ως ο 19χρονος Αντέλ Κερμίς, γεννηθείς στην Γαλλία, δήλωσε ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολάν.

Όπως τόνισε ο Μολάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Κερμίς βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές έπειτα από δύο αποτυχημένες του απόπειρες να φτάσει στη Συρία πέρσι.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο του 2015 ο Κερμίς, με καταγωγή από την πόλη της Νορμανδίας όπου συνέβη η επίθεση, είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό όρους να φεύγει από το σπίτι του για λίγες μόνο ώρες την ημέρα και είχε υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί να ταυτοποιήσει τον δεύτερο δράστη της επίθεσης και έφοδοι της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη δήλωσε ο Μολάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47