search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Πως αντιδρούν οι άνδρες όταν περνάει από μπροστά τους μια γυναίκα που φορά ένα καυτό στενό σορτσάκι; (Video)

27.07.2016 06:31
Πως αντιδρούν οι άνδρες όταν περνάει από μπροστά τους μια γυναίκα που φορά ένα καυτό στενό σορτσάκι; (Video)  - Media

Βέβαια στο κοινωνικό πείραμα που έγινε σε πάρκα του Λονδίνου, το ερώτημα θα μπορούσε να είναι, πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν βλέπουν τους άνδρες τους να κοιτάζουν…

 

Βέβαια στο κοινωνικό πείραμα που έγινε σε πάρκα του Λονδίνου, το ερώτημα θα μπορούσε να είναι, πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν βλέπουν τους άνδρες τους να κοιτάζουν…

Οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Ήταν μέρα μεσημέρι με ζέστη και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αποφασίσει να «αράξουν» στο χορτάρι και να απολαύσουν τη λιακάδα.

Ξαφνικά περνούσε από μπροστά τους μια χυμώδης γυναίκα η οποία φορούσε ένα στενό φανελάκι και ένα ακόμη στενότερο σορτς, το οποίο περισσότερα αποκάλυπτε παρά έκρυβε, και έκανε την φαντασία να οργιάζει.

Η Καισίν Ουίτλει, το μοντέλο που είχε επιλεγεί για αυτό το σκοπό, έκανε τη δουλειά της και με το παραπάνω. Περπατούσε και μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα. Και όταν λέμε μαγνήτιζε, κυριολεκτούμε αφού πολλοί την κοιτάζουν την προσπερνούν, συνεχίζουν να προχωρούν αλλά το κεφάλι τους στρέφεται στα οπίσθια της.

Κάποιοι όπως απολαμβάνουν τον ήλιο την κοιτούν μέχρι να χαθεί από το οπτικό τους πεδίο, κάποιοι άλλοι την φωτογραφίζουν, κάποιων οι γυναίκες που κάθονται δίπλα τους, τους κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας και κάποιοι μόλις την βλέπουν να περνάει στην κυριολεξία… ενθουσιάζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:23