search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:08
MENU CLOSE

Οδηγός πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ ποδηλάτη, στη μέση του δρόμου για ασήμαντη αφορμή (Σκληρό video)

27.07.2016 07:16
Οδηγός πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ ποδηλάτη, στη μέση του δρόμου για ασήμαντη αφορμή (Σκληρό video) - Media

Οδηγός και ποδηλάτης διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια. Όταν το περιστατικό έληξε, ο οδηγός πήρε ένα όπλο και το άδειασε στον πόδηλάτη. Του έριξε και τη χαριστική βολή. 

 

Οδηγός και ποδηλάτης διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια. Όταν το περιστατικό έληξε, ο οδηγός πήρε ένα όπλο και το άδειασε στον πόδηλάτη. Του έριξε και τη χαριστική βολή.

Το περιστατικό συνέβη στη Μανίλα στις Φιλιππίνες και το κατέγραψε από την αρχή κάμερα ασφαλείας. Για κάποιο λόγο ο οδηγός ενός αυτοκινήτου αρχίζει να λογομαχεί με έναν ποδηλάτη.

Κουβέντα στην κουβέντα ο οδηγός βγαίνει έξω και έρχονται στα χέρια. Ανταλλάσσουν κάποιες γροθιές και στη συνέχεια χωρίζουν και όλα δείχνουν ότι το περιστατικό θα λήξει εκεί.

Ο οδηγός μπαίνει στο όχημα του, λένε δυο κουβέντες και ο ποδηλάτης βαστά το ποδήλατο του και αρχίζει να προχωρά. Δεν προλαβαίνει να κάνει 20 μέτρα και ο οδηγός σε έξαλλη κατάσταση βγαίνει από το αυτοκίνητο τρέχει τον πλησιάζει και εν ψυχρώ τον πυροβολεί 3 φορές.

Και σαν να μην έφτανε αυτό αδειάζει και μια τέταρτη σφαίρα σαν χαριστική βολή επάνω στον άτυχο νεαρό. Στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητο του, ήρεμος και εξαφανίζεται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04