search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:13
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε για διακοπές στην Ιο τον Τόνι Μπλερ – Κοινό ταξίδι με ελικόπτερο

27.07.2016 09:37
Έτσι «εισέβαλε» ο ιός σε νοσοκομείο της Ουχάν και μόλυνε το ιατρικό προσωπικό - Media

 

Διακοπές στην Ίο για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τόνι Μπλερ, οι οποίοι αναμένονται τις επόμενες ώρες στο νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neasantorinis.gr, ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός έφτασε στη Σαντορίνη στις 26 Ιουλίου με ιδιωτικό αεροσκάφος,  οικογενειακώς,  κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ιο με πλοίο, όμως στην συνέχεια αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ και αναμένεται την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στην Ιο όπου θα μεταβεί με ελικόπτερο στο οποίο θα επιβαίνει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπλέρ έρχεται για διακοπές στην Ιο προσκεκλημένος του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του πρώην Γ.Γ Τουρισμού και Δήμαρχου Ίου κ. Γιώργου Πουσαίου.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο ξενοδοχείο θα καταλύσει αλλά και πόσες μέρες θα διαρκέσουν οι διακοπές του ίδιου και της οικογένειάς του .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:12