search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Το «σκοτεινό» Ρίο που προσπαθούν να κρύψουν οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές – Η άγνωστη πλευρά της πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων (Video)

27.07.2016 15:28
Το «σκοτεινό» Ρίο που προσπαθούν να κρύψουν οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές - Η άγνωστη πλευρά της πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων (Video) - Media

 

Στις 5 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βραζιλία. Μόνο που υπάρχουν δύο όψεις…

Η διασκέδαση, το καρναβάλι και τα φώτα του Ρίο, αφήνουν στη σκιά τις φτωχικές παραγκουπόλεις, τις φαβέλες, που παρουσιάζουν μία εικόνα εξαθλίωσης, που έρχεται σε αντίθεση με την ομορφιά και την αίγλη που παρουσιάζει η πόλη.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστική Υπηρεσίας της χώρας το 6% του πληθυσμού ζει σε φαβέλες. Σε πραγματικούς αριθμούς αυτό αντιστοιχεί σε 11.400.000 ανθρώπους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την “άγνωστη” Βραζιλία, αυτή που οι διοργανωτές θα “κρύψουν” κάτω από τα βεγγαλικά της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29