search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Βρετανός επιβάτης γρονθοκοπεί Γερμανούς αστυνομικούς σε αεροδρόμιο (Video)

28.07.2016 08:24
Βρετανός επιβάτης γρονθοκοπεί Γερμανούς αστυνομικούς σε αεροδρόμιο (Video)   - Media

Ένας Βρετανός επιβάτης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης χτυπάει τρεις αστυνομικούς ρίχνοντας τους κάτω.

Ένα βίντεο, που τραβήχτηκε κοντά σε σημείo ελέγχου για την είσοδο σε μια πτήση της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δείχνει έναν άντρα να επιτίθεται σε αστυνομικούς ρίχνοντας τουλάχιστον τρεις από αυτούς στο πάτωμα.

Το βίντεο ανέβασε ο Πολωνός ράπερ Schwesta Ewa που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άντρας ακούγεται να φωνάζει «Είμαι Βρετανός πολίτης» πριν αρχισει να χτυπάει τους αστυνομικούς.

Από ότι φαίνεται ο άντρας ξεκίνησε την πάλη με τους αστυνομικούς όταν μια γυναίκα που ταξίδευε μαζί του έπεσε στο πάτωμα κατά την διάρκεια ενός διαπληκτισμού με την ασφάλεια.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Ο άντρας ήταν ένας Βρετανός που ανησύχησε για την γυναίκα του, η οποία είχε κυκλοφοριακά προβλήματα».

Γύρω στους 7.000 επιβάτες βρίσκονταν αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο, αφού βραδινές  πτήσεις είχαν ακυρωθεί και «η διάθεση των επιβατών δεν ήταν και η καλύτερη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Η επίθεσή του άντρα δεν σταματάει παρά μόνο όταν ξαφνικά πέφτει στο έδαφος και ξαπλώνει στο πάτωμα καθώς δυο γυναίκες που φορούσαν μαντίλες, οι οποίες θεωρείται ότι ήταν γνωστές στον άντρα, τον πλησίασαν.

Η αστυνομία της Φρανκφούρτης έσπευσε να δήλωση πως δεν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Από την στιγμή που το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Faceboοκ την Τρίτη έχει προβληθεί 2 εκατομμύρια φορές και το έχουν κοινοποίηση πάνω από 24.000 φορές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:25