search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Το ISIS εκπαιδεύει παιδάκια σε ειδικά στρατόπεδα για να τους κάνει μάρτυρες θανάτου (Photos)

30.07.2016 10:45
Μητέρα έπνιξε το μωράκι της με μια σφουγγαρίστρα επειδή την εμπόδιζε στις προσωπικές της υποθέσεις (Photos) - Media

Γεμίζουν την παιδική ψυχή με μίσος για το διαφορετικό, και τους προετοιμάζουν να γίνουν μάρτυρες ενός Αλλάχ, και να αιματοκυλήσουν τον κόσμο. 

 

Γεμίζουν την παιδική ψυχή με μίσος για το διαφορετικό, και τους προετοιμάζουν να γίνουν μάρτυρες ενός Αλλάχ, και να αιματοκυλήσουν τον κόσμο.

Το Ισλάμ δεν είναι το ISIS, αυτό είναι δεδομένο. Το ISIS είναι μια συμμορία παρανοϊκών δολοφόνων που χτυπούν στα τυφλά και πνίγουν στο αίμα αθώους. Σε στρατόπεδα στη Συρία, οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται για μελλοντικά χτυπήματα στη Δύση.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν έτοιμους ανθρώπους που θα δεχτούν να θυσιαστούν, να γίνουν μάρτυρες. Η καλύτερη περίοδος για να δημιουργήσει κάποιος έναν τέτοιο άνθρωπο είναι να τον έχει από παιδί.

Και αυτό κάνουν. Σε ειδικά στρατόπεδα στις περιοχές της Συρίας και του Ιράκ που βρίσκονται στην κατοχή τους, εκπαιδεύουν μικρά παιδιά για να χτυπήσουν τη Δύση και όχι μόνο, όταν θα έρθει η ώρα.

Όπως αποκαλύπτει ο independent, τουλάχιστον 50 παιδιά από την Αγγλία βρίσκονται σε αυτά τα στρατόπεδα, εκπαιδεύονται και κάποια στιγμή θα επιστρέψουν και θα είναι εν δυνάμει «μοναχικοί λύκοι» μέσα στην Αγγλία. Η εκπαίδευση τους περιλαμβάνει πρώτα από όλα μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου, σε σημείο που όταν τελειώσει να έχουν μπροστά τους πρόθυμου άνδρες ή έφηβους να γίνουν τρομοκράτες, να ανατιναχθούν ανάμεσα σε κόσμο και να σκορπίσουν τον θάνατο.

Τα παιδιά είναι καρπός Αγγλίδων που έχουν φύγει και έχουν αποφασίσει να γίνουν «νύφες των Τζιχαντιστών». Ήδη η Γιουροπολ αλλά και αντιτρομοκρατικές αστυνομίες και μυστικές υπηρεσίες από πολλές χώρες συνεργάζονται εντατικά προκειμένου να εντοπίσουν αυτά τα στρατόπεδα, αλλά και βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη νέα γενιά των τρομοκρατών.

Οι τζιχαντιστές αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες παιδιών που εκπαιδεύονται και παράλληλα απαγγέλουν και σούρες από το Κοράνι. Ένας Άγγλος υπήκοος που τώρα βρίσκεται στο πλευρό του ISIS στη Συρία, όταν γέννησε η γυναίκα του έγραψε: «Alhamdulillah (all praise be to Allah) Allah (God) blessed me with a healthy baby boy in the Islamic State. He is another great addition to the Islamic State. And he’s definitely not British.» (Προσευχόμαστε όλοι στον Θεό να με ευλογήσει με ένα υγειές αγοράκι για το ισλαμικό Κράτος. Άλλη μια προσθήκη στο Ισλαμικό κράτος που φυσικά δεν είναι Αγγλάκι -το παιδί του-)

Αναλυτές τονίζουν πως το ISIS χρησιμοποιεί παιδιά και είναι σίγουρο πως αυτάα θα του δώσουν τη νίκη όταν θα μεγαλώσουν. Θα είναι οι πιο πιστή και οι πιο σκληροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ακριβώς γιατί εκπαιδεύονται από μωρά σχεδόν και δεν αποκτούν την ικανότητα της κρίσης αυτού που κάνουν.

Πέρυσι στο πεδίο της μάχης σκοτώθηκαν 89 μικρά παιδιά που πολεμούσαν στο πλευρώ των τζιχαντιστών. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10