search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:04
MENU CLOSE

Πολυχρονίδης: Ο Μάκης Ψωμιάδης με πλάκωσε στο ξύλο επειδή με μπέρδεψε με άλλον (Video)

30.07.2016 11:07
Π. Πολυχρονίδης: Η τραγική απώλεια της αδελφής του και ο αγώνας του βαφτισιμιού του με τον καρκίνο! - Media

 

«Το πιο “ωραίο” ξύλο που έχω φάει, μπορώ να το πω τώρα επειδή ο άνθρωπος συγχωρέθηκε, το έχω φάει από τον Μάκη Ψωμιάδη», δήλωσε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης ανέφερε: «Εγώ δεν έκανα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, απλά είχε τύχει να κάνω μια μετάδοση για το Champions League. Κάποια στιγμή με συναντάει έξω από την συνέντευξη τύπου, με πιάνει, δεν μπορώ να πω τι είπε γιατί δεν έχουμε και μπιπ live. Με πιάνει, με σηκώνει και με… ραπίζει, να το πω έτσι. Εγώ τα είχα… κάνει πάνω μου και κυριολεκτικά και ψυχολογικά«.

«Μου λέει “θα γράφεις καλά”, θέλω να του πω ότι δεν έχω γράψει, γιατί δεν γράφω κάπου, αλλά δεν μπορούσα. Δεν με χτύπησε άσχημα, αλλά ήταν ίσα ίσα για να πεθάνεις από το φόβο. Βρήκα τον υπεύθυνο εκεί στην ομάδα και του λέω “γιατί εμένα;” και μου λέει “εσένα γιατί; Όντως…”. Και την άλλη μέρα μου λέει “χίλια συγγνώμη σε μπέρδεψε με άλλον”. Και σε ένα ταξίδι της ΑΕΚ που είχα πάει κι εγώ με πιάνει ο Ψωμιάδης και μου λέει “αγαπούλα, γίνονται και λάθη. Να είσαι καλά, να τα λες καλά και όμορφα και ότι χρειαστείς ο πρόεδρος είναι εδώ”», πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00