search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:46
MENU CLOSE

Σακελλαρίδης – Τζίμα κάνουν βουτιές στην Κυλλήνη λίγο πριν τη γέννα

30.07.2016 16:53
Υπάλληλος σε τράπεζα με… «μπλοκάκι» ο Γαβριήλ - Στο Πικέρμι και στον Αlpha η Ράνια - Media

 

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους, ευχάριστες στιγμές απολαμβάνουν ως νιόπαντροι η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Το ζευγάρι, μετά τον λαμπερό γάμο του δημαρχείου της Αθήνας, χαίρεται το καλοκαίρι κάνοντας μικρές, αλλά κοντινές στην πρωτεύουσα αποδράσεις, αφού σε σχεδόν δύο μήνες θα γίνουν γονείς και οι μετακινήσεις για την έγκυο Ράνια Τζίμα είναι κουραστικές.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασαν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη. Οι δυο τους πήγαν στην κοντινή παραλία, ενώ την περισσότερη ώρα βρίσκονταν στην πισίνα και απολάμβαναν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με τη σύζυγό του, φροντίζοντας πάντα να είναι άνετα όταν βρισκόταν στην ξαπλώστρα και να μην ενοχλεί ο ήλιος. Πάντως, το ζευγάρι φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι διακριτικό και να μην προκαλεί τα βλέμματα.

Βουτιές, φαγητό, ξεκούραση και δροσιστικά ποτά ήταν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, αφού ήθελαν να περάσουν κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44