search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης

09.06.2011 05:51
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης - Media

Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Πέμπτη σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τράπεζες, ΔΕΚΟ και νοσοκομεία.

Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Πέμπτη σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τράπεζες, ΔΕΚΟ και νοσοκομεία.

Αναλυτικά, εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και στις τράπεζες, αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική και ειδικότερα στα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, ενώ η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας και συλλαλητήρια.

Όσον αφορά στις απεργίες στις μετακινήσεις, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα εκτελούν μόνο δρομολόγια τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, ενώ από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα κυκλοφορούν τα τρόλεϊ. Ο ΗΣΑΠ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί στο ΜΕΤΡΟ. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Παράλληλα, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού, καθώς επίσης και οι συρμοί του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Όσον αφορά στα νοσοκομεία, αυτά θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν προκηρύξει 5ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της απεργίας, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου θα υπάρξει στις υπηρεσίες των δήμων μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τέλος, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΟΤΟΕ στις τράπεζες, η ΟΜΕ-ΟΤΕ στον ΟΤΕ, η ΠΟΣΠΕΡ στην ΕΡΤ και οι λιμενεργάτες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:18