search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:56
MENU CLOSE

Σβήνει η φωτιά στο Παγγαίο όρος

31.07.2016 09:58
Σβήνει η φωτιά στο Παγγαίο όρος  - Media

 

Στο στάδιο της αποκάθαρσης, δηλαδή στα τελειώματά της, βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο Παγγαίο Όρος στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από αρμοδίους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο σημείο βρίσκονται 12 άντρες του πεζικού της πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση.

Στο μεταξύ, εντός της επόμενης ώρας αναμένεται να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη το πεζοπόρο τμήμα 22 ατόμων της προαναφερόμενης υπηρεσίας, με προορισμό το Μαντούδι Εύβοιας και προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρησιακές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το συγκεκριμένο πεζοπόρο τμήμα, αναμένεται να φτάσει στο σημείο, εντός τρίωρου από την στιγμή εκκίνησής του, δηλαδή περίπου στις 15.30 το μεσημέρι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15