23/01/2019 15:01:28

Κουμουτσάκος για Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Η ανοχή της κυβέρνησης οδηγεί στην αποθράσυνση των αντιεξουσιαστών

Κουμουτσάκος για Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Η ανοχή της κυβέρνησης οδηγεί στην αποθράσυνση των αντιεξουσιαστών - Media

 

«Αθλιότητα» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, την εισβολή αντιεξουσιαστών, στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργιάς.

«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους.
Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα  ζήσαμε μια νέα αθλιότητα. Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων. Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος Υπουργός ‘’Προστασίας του Πολίτη’’ πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ‘’πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις’’!..», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση. 
 
«Σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: ‘’Φτάνει πια’’», καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.