search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Με …ντουντούκα και ΜΑΤ τα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στα Τρίκαλα

31.07.2016 14:24
Ο «Παρθενώνας των ναυαγίων» - Εγκαινιάστηκε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας - Media

 

Υπό τη … μίξη ψαλμωδιών και … «ψαλμωδιών» κατά της Κυβέρνησης τελέστηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του πολύπαθου έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, φόρεσαν τα καλά τους και παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιοος, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Στους χαιρετισμούς κοινή η παραδοχή για την τεράστια καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν για μια …δεκαετία και πλέον οι Τρικαλινοί…
Την ώρα των εγκαινίων …πρώην ΣΥΡΙΖΑίοι των Τρικάλων τα … «έψαλαν»  στην Κυβέρνηση για την πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει και έθεσαν σε …επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν.

Πηγή: trikalanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08