search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Απίστευτο: Έβαλε τον γιο του στον χώρο με τους ρινόκερους για να…τραβήξει φωτογραφία (Photos)

01.08.2016 06:36
Απίστευτο: Έβαλε τον γιο του στον χώρο με τους ρινόκερους για να...τραβήξει φωτογραφία (Photos) - Media

 

 Κι όμως, παρά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε ζωολογικούς κήπους και εθνικά πάρκα άγριας ζωής με θύματα μικρά παιδιά φαίνεται πως ένας πατέρας στο Δουβλίνο  δεν σκέφτεται τίποτα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία το γιο του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες καθώς και φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο πατέρας είχε βάλει τον μικρό γιο του στον περιφραγμένο χώρο όπου βρίσκονται οι ρινόκεροι του ζωολογικού κήπου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο πατέρας δεν δίστασε να πει στο παιδί του να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στους ρινόκερους ώστε να τραβήξει μια καλύτερη φωτογραφία. 

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού πάρκου ανακοίνωσαν πως διερευνούν το περιστατικό ενώ έλαβαν ακόμα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουν ανάλογα  περιστατικά στο μέλλον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08