search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:14
MENU CLOSE

H 8η σεζόν θα είναι η τελευταία του Game of Thrones, επιβεβαιώνει η HBO

01.08.2016 07:20
H 8η σεζόν θα είναι η τελευταία του Game of Thrones, επιβεβαιώνει η HBO - Media

Το τέλος είναι κοντά για το Game of Thrones.

O νέος επικεφαλής προγράμματος, Κέισι Μπλόις επιβεβαίωσε κάτι που για πολύ καιρό φημολογείται: ότι η 8η σεζόν του Game of Thrones θα είναι όντως και η τελευταία. Έκανε την ανακοίνωση στην συνέντευξη τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, όταν ερωτήθηκε αν η τελευταία σεζόν θα είναι και η τελευταία.

«Ναι, νομίζω ότι οι παραγωγοί Ντέιβιντ Μπένιοφ και ο Ντάνιελ Βάις έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον αριθμό των κύκλων που θέλουν να κάνουν», δήλωσε. «Αν μπορούσα να τους πείσω να κάνουμε περισσότερους θα έκανα την σειρά να τελειώσει στις 10 σεζόν, αλλά θέλουμε να τους αφήσουμε να μας καθοδηγήσουν αυτοί με αυτά που μπορούν να κάνουν και το τι είναι καλύτερο για την σειρά».

Ο Μπλόις αποκάλυψε επίσης ότι γίνονται συνομιλίες με τον Μπένιοφ και τον Βάις για μια πιθανή spinoff ή prequel σειρά, αλλά «δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο» ακόμα. Ο Μπλόις δήλωσε πως δεν πιστεύει πως οι δύο παραγωγοί της σειράς μπορούν να ασχοληθούν συγκεντρωμένα με μια άλλη σειρά, όσο ακόμα δουλεύουν για την παραγωγή του Game of Thrones, αλλά τόνισε πως «δεν έφεραν αντιρρήσεις» στην πρόταση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15