search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει απαντήσεις για την Παιδεία

01.08.2016 10:28
Γεροβασίλη: Θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές, οι θεματικές και οι ραδιοφωνικές συχνότητες. - Media

 

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει απαντήσεις, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο νόμου για την Παιδεία.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει ότι το δημοσίευμα εγείρει σοβαρά ερωτηματικά και υπογραμμίζει ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει άμεσα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις:

* Ήταν θετικός ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης όπως αναφέρει το δημοσίευμα;

* Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί «βρέξει- χιονίσει» αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας;

«Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Και εκεί δεν θα χωρούν μισόλογα» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48