search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Νέα φρίκη στην Ινδία: Βιάστηκαν ομαδικά 35χρονη γυναίκα και η κόρη της!

01.08.2016 13:27
Ο εφιάλτης συνεχίζεται: Νεκρή γυναίκα, θύμα βιασμού, που την έκαψαν για να μη μιλήσει - Media
 
Σε επιδημία έχουν πλέον μετατραπεί οι ομαδικοί βιασμοί στην Ινδία, παρά την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου στη χώρα.
 
Φρίκη προκαλεί το νέο κρούσμα κακοποίησης, όπου 35χρονη γυναίκα και η 14χρονη κόρη της έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από ληστές, καθώς οι δύο γυναίκες ταξίδευαν προκειμένου να παραβρεθούν σε κηδεία.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι ληστές του πέταξαν έναν λοστό στο αυτοκίνητο, προκειμένου να το σταματήσουν και υπό την απειλή όπλων βίασαν τις άτυχες γυναίκες, ενώ έδεσαν τους άνδρες συνοδούς τους.
 
Ο επικεφαλής υπουργός της επαρχίας Ουτάρ Πράντες, όπου σημειώθηκε το φρικτό περιστατικό έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν τους δράστες μέσα σε 24 ώρες, ενώ η ανήλικη έχει πάθει σοκ και νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό.
 
Ήδη τρία άτομα έχουν συλληφθεί και έχουν ταυτοποιηθεί ως οι δράστες της επίθεσης, ενώ δύο από αυτούς έχουν μητρώο για ληστείες και λαφυραγώγηση. Σημειώνεται ότι επτά αστυνομικοί αντιμετωπίζουν πειθαρχικές κυρώσεις για αμέλεια των καθηκόντων τους.
 
Στην Ινδία το 2014 καταγράφηκαν σχεδόν 37.000 υποθέσεις βιασμών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05