search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Αδυναμία κατάθεσης στην Εξεταστική για λόγους υγείας δηλώνει ο Ψυχάρης

01.08.2016 17:15
«Ο,τι και να λένε για τον Ψυχάρη το Βήμα επί των ημερών του ήταν εφημερίδα!» - Media

 

Επικαλούμενος λόγους υγείας ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε, με επιστολή του, στην Εξεταστική Επιτροπή αδυναμία να παραστεί στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη συνεδρίαση προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Επιτροπή για τα “θαλασσοδάνεια” σε κόμματα και ΜΜΕ.

Στο επίσημο έγγραφο που απέστειλε προς το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής ο “ισχυρός άνδρας” του ΔΟΛ κάνει λόγο για αδυναμία προφορικής επικοινωνίας με τα μέλη της Επιτροπής εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το προεδρείο της Επιτροπής ο εκδότης του ΔΟΛ στο έγγραφο που απέστειλε έχει επισυνάψει βεβαίωση καθηγητή ιατρικής, η οποία αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Την Τρίτη το μεσημέρι η Επιτροπή θα λάβει την τελική της απόφαση για την περίπτωση του Σταύρου Ψυχάρη ενώ υπενθυμίζεται ότι για την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40