search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:46
MENU CLOSE

Οι υποτροφίες του ΕΛΠΕ για σπουδές στο εξωτερικό

02.08.2016 10:13
Οι υποτροφίες του ΕΛΠΕ για σπουδές στο εξωτερικό - Media

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιβραβεύει τους άριστους νέους  οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.  Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Ομίλου έχει καθιερωθεί  για να επιβραβεύει τους   νέους που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων. Οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους.

Ειδικότερα, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, λόγω πολλών εξαιρετικά αξιόλογων υποψηφίων, δόθηκαν συνολικά 11 υποτροφίες. Όλοι οι υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το MIT, LSE, Imperial, Harvard, New York University κ.α.

Ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ κος Ε. Τσοτσορός και ο Δ/νων Σύμβουλος κος Γ. Στεργιούλης, συνεχάρησαν τους υποτρόφους   σε  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις σπουδές τους, διακρίσεις στον τομέα επιλογής τους και χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:46