search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:16
MENU CLOSE

Στο ΣτΕ η ΓΕΝΟΠ κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ

02.08.2016 13:15
Στο ΣτΕ η ΓΕΝΟΠ κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ - Media
 
Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τη μεταβίβαση του 24% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή κατέθεσε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όπως είχε προαναγγείλει.
 
Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποστείλει στους συμμετέχοντες στη διαγωνιστική διαδικασία επιστολές, σχετικά με την ενσωματωμένη περιουσία των εργαζομένων στην περιουσία της ΔΕΗ, η οποία έχει αναγνωριστεί και επαναβεβαιωθεί με σωρεία νομοθετημάτων από τη Βουλή. Πρόκειται για την περιουσία που σχηματίστηκε από την επένδυση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων, οι οποίοι, με βάση το καθεστώς που ίσχυε μέχρι την εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο, ήταν ασφαλισμένοι στην Επιχείρηση.
 
«Αυτή την περιουσία, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, αλλά και οι συνταξιούχοι, δεν μπορούν και δεν γίνεται να απεμπολήσουν», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ και καλεί την κυβέρνηση «να ακούσει τις φωνές των χιλιάδων εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και των εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14