search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου (Photo, Video)

02.08.2016 18:18
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου (Photo, Video) - Media

 

Ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο ανήρτησε ένας «παθών» εξηγώντας γιατί δεν είναι πάντα σοφό να βάζετε την προσωπική σας περιουσία σε ένα χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου.

Όταν ο Brad Reid, από τον Καναδά, απολάμβανε τις διακοπές του στο εξωτερικό, έβαλε όλα του τα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Καθώς ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης, ο Reid ζήτησε από την ρεσεψιόν να το ξεκλειδώσουν και προς μεγάλη του έκπληξη, το γραφείο βοήθειας τον ενημέρωσε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βάλει έναν άλλο κωδικό για να το ανοίξει.

Δεν θα ήταν δύσκολο για έναν κλέφτη να να κλέψει τα τιμαλφή των επισκεπτών καθώς ο Brad πληροφορήθηκε ότι ο προεπιλεγμένος κωδικός που ξεκλειδώνει όλες τις μηχανές του ξενοδοχείου, είναι απλά ο «000000».

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την αποκάλυψη του ξενοδοχείου, ο Brad αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο online, το οποίο έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια views.

Στο εν λόγω βίντεο ο Brad ενημερώνει όλους τους παραθεριστές: «Πριν φύγετε και αφήσετε τα πράγματα σας στο ξενοδοχείο, ίσως να ελέγξετε ότι όλα τα 0s δεν το ανοίγουν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44